El Niu 1901 - Habitatge d'ús turístic a Piera, Anoia - Penedès

Inici | Entorn | Què Fer? | Tarifes

Imatges de la casa


EL Niu 1901 Piera es una casa construïda l'any 1901 amb molta història al seu darrera. Va ser un antic edifici institucional l'any 1931, Casa Escola municipal a la dècada dels 60 i edifici municipal als anys 80. Les seves característiques arquitectòniques són de valorar: façana de pedra de gres del Morrot de Montjuic amb portaló de fusta de pi melis original, restaurada mantenint original. Són de destacar les baranes exteriors i escala interior de ferro forjat de foneries igualadines de principis de segle. L’any 2002 va ser rehabilitada integrament i l’any 2013 va ser redecorada per tal d’adaptar-la al nou ús. És una casa amplia, amb moltes estances per gaudir de la tranquil·litat o realitzar esdeveniments amb la Familia, amics o empreses. Situada en un tranquil carrer al centre històric de Piera molt prop dels edificis històrics més importants del poble com Cal Sastre i amb accés directe des de la façana posterior a camins aptes per senderisme o circuits de BTT. Les vistes a sud al Castell de Jaume I i muntanyes de fang són també de gran valor.

Habitacions

La casa disposa de quatre habitacions molt àmplies, una d’elles amb banyera incorporada a la mateixa habitació i terrassa i un altre amb un ampli solàrium, a més de dos banys complets. A la planta baixa trobem la sala d’estar-menjador amb sortida a terrassa i un bany petit.

Cuina

La cuina-menjador a la planta primera gaudeix de tots els electrodomèstics necessaris per una estada més còmode.

Sala de jocs

També s’ha adaptat per el més petits una sala de jocs, amb joguines de fusta ecològica o de feltre com les d’abans perquè els nens puguin gaudir d’una racó només pensat per a ells.

Celler Bodega

A la planta semisoterrani trobem el celler-bodega de grans dimensions. Aquest espai és ideal per realitzar reunions d’empresa o àpats de família o amics. Des d’aquí s’accedeix a una terrassa on es pot disposar d’ús d’una barbacoa i a un nivell més baix el jardí posterior. El celler disposa d’una taula amplia per grups i un futbolí . Podreu gaudir d’esmorzars romàntics a les terrasses o sopars a la fresca al capvespre.